Trip through life-2

15 Mar, 2017

Budi deo INTERKULTURE

Generalna — Autor plazar @ 17:59

   Da mogu postati nečija inspiracija za odluke u životu,nisam ni sanjao . Živim svoj život kako mi prija, kako mislim da je najbolje , kako se dogovorim sa porodicom, poslušam savete starijih i mlađih pa vagam i odlučim ,...i na kraju ispadne ovako kako je.

   Počeo sam da pišem ovaj blog na nagovor porodice, da oni mogu da prate gde sam, šta mi se dešava dok im nisam pred očima...ali i da uspomene i meni ostanu zapisane tako kako sam tada ,tog trenutka doživeo.To što i drugi pročitaju, možda i uživaju čitajući samo me raduje.

   Zašto o svemu tome rašmišljam ? Ovih dana me potražio moj nastavnik engleskog ovde u Oaxaci , inače volonter AFS-Mexica, da me pita, šta ja to pišem ? Kakve blogove ,priče objavljujem na netu ? Prvo me oblio hladan znoj, misleći da sam nešto zabrljao ( ko će pomisliti na neko  dobro delo u ovim godinama Cool ) i kada je video da sam zbunjen , brzo dao rešenje enigme. Potražili su ga iz organizacije , pošto im se javio učenik iz Srbije, ko je čitajući moja piskaranja poželeo da sve i sam iskusi i da baš provede svoju nezaboravnu godinu života tu gde sam sada ja.WOW!!!! Iskreno bio sam iznenađen ali i veoma ponosan...propustio sam priliku da budem nečija "muza" ali biti nečija inspiracija kod donošenja životnih odluka  ...hmmm nije ni to tako loša opcija. Wink

   Ovih dana se širom sveta prijavljuju učenici koji žele biti deo ove famozne priče, koja se kratko zove INTERKULTURA...Tako je to i u Srbiji. 

ekipa na prvoj selekciji u Beogradu,sada 2017 god. Velikih isčekivanja, nedoumica, pitanja...

Među njima je i Miron Petrik Popović iz Subotice.On želi ići mojim stopama  Cool

   E,pa Mirone, nećeš pogrešiti!... sada smo "fb prijatelji" ....ali jednog dana ćemo valjda popiti pivo zajendo, sesti , sa godinama iskustva  iza nas i započeti svaku rečenicu sa "Ej, sećaš se..." ili "Da li si i ti bio..."

   Sada , sećajući se na dane pripreme, pre dolazka, imam osećaj da se to nije ni desilo...ili se desilo jako davno, jer sveži događaji sve potiskuju...mada su to samo SEDAM imeseci (šta je to naspram života) ..meseci prepuni utisaka, doživljaja, poznanstava...koja su i mene veoma promenila (naravno u najpozitivnijem smisluCool )  ...meseci koji su neka prečica na putu sazrevanja. 

 Te amo México ! Gracias AFS !Cool

 


Komentari


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.rs